sâmbătă, 28 aprilie 2012

Rezultate din playoff-ul NHL

Playoff-ul NHL a ajuns in faza semifinalelor conferintelor.
Phoenix Coyotes a invins cu 4-3 Nashville Predators, dupa prelungiri, golul decisiv fiind marcat de Ray Whitney. Los Angeles Kings a invins cu 3-1 San Louis Blues dupa ce au fost condusi cu 1-0, iar New York Rangers a invins tot cu 3-1 pe Washington Capitals. In ultimul meci al primei runde se vor intalni Philadelphia Flyers si New Jersey Devils.

Olympique Lyon a castigat Cupa Frantei



Invinsa acum 2 saptamani de Marseille in Cupa Ligii, Olympique Lyon a castigat Cupa Frantei castigand cu 1-0 in fata amatorilor de la Queville.
Echipa antrenata de Remy Garde a inceput cu un sistem 4-3-2-1 cu Loris in poarta, Revelliere, Lovren, Cris si Cissokho in aparare, Gonalons, Kallstrom si Gourcuff la mijloc, Lacazette si Lissandro Lopez pe aripi si Gomis in atac.
De partea cealalta Queville, echipa de liga a treia care le eliminase pe OM si Rennes in tururile anterioare, i-a avut in teren atat pe portarul El Kharroubi cat si pe Anthony Laup, vedeta echipei, atacant care a avut o bara in acest meci.
Lyon a castigat jocul mult mai clar decat o arata scorul, pe langa reusita din minutul 28 a lui Lissandro Lopez, avand si doua bare si o multime de ocazii, campionul ratarilor fiind Alexandre Lacazette.
Pentru Lyon, care ocupa in clasamanetul din Ligue 1 doar locul 4, este primul trofeu castigat din anul 2008, care ii asigura un loc de Europa League.

vineri, 27 aprilie 2012

Demisia lui Josep Guardiola



Dupa sezoane in care Barcelona a dominat fotbalul European cu jocul sau frumos cu pase scurte si ametitoare a venit momentul in care echipa blaugrana a pierdut aproape tot in acest sezon, Liga Campionilor si campionatul mai avand de castigat numai Cupa Regelui.
Asa cum ne-a obisnuit, antrenorul Barcei, Pep Guardiola, a demonstrat inca o data ca este un adevarat gentleman care si-a asumat ultimele doua esecuri, fara a da vina pe ghinion, teren sau latimea tusei, asa cum face fostul sau rival de la Real Madrid, Jose Mourinho.
Consider ca independent de aceste doua esecuri care oricum contau mai putin decat cele 13 trofee castigate in ultimii 4 ani, Guardiola s-a simtit demotivat. Asupra sa a fost in ultima perioada o presiune foarte mare pusa atat de fani cat si de presa.
In decizia lui Pep a cantarit mult si faptul ca Barcelona se afla la finalul unei generatii, iar lui ii era greu sa ii treaca pe linie moarta pe Xavi, Pedro sau Puyol, jucatori pe care i-a crescut la echipa a doua. Probabil a considerat ca unui om care nu ii cunoaste asa de bine ii va fi mai usor. Guardiola a crescut generatia lui Xavi si Puyol la Barcelona B in timp ce inlocuitorul sau, Tito Vilanova, i-a crescut pe Cuanca, Tello, Fontas sau Thiago Alcantara, in prezent rezerve, la academia Barcelonei.
Ceea ce mi-a placut cel mai mult la Guardiola a fost eleganta cu care a raspuns de fiecare data jignirilor si arogantelor lui Mourinho aparandu-si jucatorii si reducand presiunea de pe umerii lor.
As vrea sa amintesc tuturor, dar in special fanilor Realui, ca Guardiola este cel care a condus Barcelona in acel meci de legenda in care echipa blaugrana a oferit “una manita” (5-0) “galacticilor”.
Indiferent daca va accepta oferta de 20 mil eur pe an cat ii ofera nationala Qatar-ului sau daca va merge in Anglia unde este dorit de cele doua echipe din Manchester, Guardiola a intrat in istoria Barcelonei, atat ca jucator cat si ca antrenor, a devenit un simbol al Cataluniei si unul dintre cei care au impus tiki-taka. Mai presus de toate Guardiola a fost un om care si-a pastrat modestia desi echipa sa era considerata de toti cea mai buna din lume, un om care a stiut sa se opreasca atunci cand a simtit ca nu mai are motivatie si altcineva ar putea continua munca sa si pentru asta trebuie apreciat.

joi, 26 aprilie 2012

Cronica meciului Athletic Bilbao - Sporting Lisabona din semifinala Europa League



Athletic Bilbao – Sporting Lisabona 3 - 1 (4 – 3 la general)

Returul a inceput de la scorul de 2-1 pentru Sporting. In “templul” San Mames, asa cum este denumit stadionul bascilor, Atheltic, cu al ei mereu concentrat anternor Marcelo Bielsa a inceput in sistemul 3-4-2-1 cu Iraizoz in poarta, Aurtenetxe, Amorebieta si Iraola in aparare, Ituraspe si Javi Martinez mijlocasi defensive, Susaeta si Ibai Gomez pe benzi, Munian si Andre in spatele atacantului Llorente.
De partea cealalta la Sporting, Sa Pinto a inceput cu Rui Patricio in poarta, Joao Pereira, Xandao, Polga si Insua in aparare, Schaars mijlocas defensiv, Pereirinha, Martins, Fernandez si Capel la mijloc si Ricky van Wolfswinkel in atac.
A fost un meci cu o viteza de joc foarte buna, jucat pe contre in mare parte a timpului. Bilbao a incercat sa isi impuna jocul combinativ, cu baloane scoase in margine de unde sa fie livrate centrari catre puternicul Llorente. Sporting a jucat pe contraatac. Din pacate pentru echipa lui Sa Pinto, arma utilizata excelent in returul cu Manchester City, Diego Capel a fost blocat bine de basci.
In debutul meciului Sporting a avut doua sanse, la cornerul lui Matias Fernandez in urma caruia Polga a trimis slab si apoi la sutul aceluiasi Fernandez.
In minutul 17 a venit deschiderea scorului. Balonul a fost recuperat in margine de Iker Muniain care a centrat catre Llorente iar acesta a oferit o pasa cu pieptul lui Susaeta care a sutat cu pamantul invingandu-l pe Rui Patricio.
Dupa primirea golului Sporting a presat mai mult, Diego Capel si Anderson Polga lovind balonul periculos in doua randuri cu capul dar Iraizoz a fost la post.
Egalarea a venit in minutul 43 la un corner al lui Sporting apararea lui Bilbao a balbait o minge in careu balonul ajungand la Ricky van Wolfswinkel care l-a invins pe Iraizoz cu un sut de la marginea careului.
Aproape imediat, Bilbao a revenit in avantaj, pasa lui Llorente fiind fructificata de Ibai Gomez si astfel la pauza s-a intrat cu 2-1 si 3-3 la general.
La inceputul celei de a doua reprize ambele echipe au avut cate o bara prin Javi Martinez si Emiliano Insua.
Meciul parea sa se indrepte catre prelungiri, dar in minutul 87 Ibai Gomez a trimis o centrare sutata in careul lui Sporting iar Llorente a reluat spre poarta cu un reflex foarte bun reusind sa il invinga pe Rui Patricio, ducand dupa 35 de ani echipa basca in finala unei competitii europene.
Ma bucura calificarea lui Bilbao si a lui Bielsa in finala Europa League. Pentru cine nu stie Bilbao este singura echipa care utilizeaza numai jucatori basci si care pana anul trecut nu a avut pe tricouri numele unui sponsor.
In finala de la Bucuresti Bilbao va intalni a alta echipa spaniola, Atletico Madrid care a trecut de Valencia cu 5-2 la general, 4-2 la Madrid si 1-0 in returul de la Valencia, gol marcat de Adrian in minutul 60.

miercuri, 25 aprilie 2012

Cronica meciului Cesena - Juventus din Serie A


Cesena - Juventus 0 - 1

Toata lumea spune ca Juventus a castigat titlul, avand 3 puncte avans fata de Milan dar eu cred ca echipa torineza mai are de munca si de tremurat pana la acest trofeu. Acest meci a dovedit acest lucru. Juve a intalnit o echipa deja retrogradata, fara nici un obiectiv, dar cu o mare dorinta de a arata ca nu a jucat degeaba in acest campionat.
Din fericire Juve a avut noroc, iar antrenorul Antonio Conte a fost inspirat la schimbari.
Juve a inceput jocul cu un sistem 3-5-2 cu Buffon in poarta, Barzagli, Bonucci, Chellini in aparare, Caceres si de Ceglie pe aripi, Marchisio, Pirlo si Vidal la mjloc, Vucinic si Matri in atac.
Cesena, fara “starul” Mutu accidentat, a inceput cu Antonioli in poarta, Rodriguez, Benalouane si Moras in aparare, Parolo, Santana, Djokovic, Ceccarelli si Colucci la mijloc, del Nero si Renella in atac.
Meciul nu s-a desfasurat decat la o singura poarta, echipa lui Mutu avand un singur obiectiv, sa nu primeasca gol.
Juventus a inceput tare, dar Pirlo a ratat in minnutul 10 penaltiul obtinut de Vucinic. La reluare am vazut ca nu a fost penalti, hentul sanctionat fiind comis la limita dar in afara careului de 16 m.
Juventus a presat continuu, dar apararea pe doua linii a Cesenei le-a creat mari probleme torinezilor. In minutul 38 Juve a mai avut o mare ocazie prin fundasul de Ceglie care nu a reusit sa il invinga pe Antonioli dupa pasa superba a lui Pirlo si la pauza s-a intrat cu 0-0.
Dupa pauza, aceeasi desfasurare, cu Cesena pe doua linii in fata portii si cu Juve presand continuu. In minutul 50 Matri nu a reusit sa il invinga pe Antonioli dupa o pasa perfecta a lui Vucinic, balonul fiind respins de pe linia portii de veteranul portar italian.
In minutul 75 antrenorul lui Juve face o schimbare inspirata introducandu-l pe Marco Borriello, jucator care nu a reusit sa marcheze in acest sezon, in locul golgheterului Matri.
In minutul 78 lovitura libera excelent executata de del Piero a fost scoasa printr-un reflex superb de Antonioli.
La cornerul care a urmat a venit golul asteptat de un intreg Piemont juventin. A fost un sut al lui del Piero, Vucinic a lovit cu capul, balonul ajungand la Borriello care a reusit sa trimita din voleu la coltul lung al portii Cesenei deschizand scorul.
Pana la sfarsit nu am mai consemnat nimic in acet meci, dar, din pacate, Milan a reusit sa inscrie si sa invinga Genoa cu 1-0 prin golul reusit in minutul 85 de Kevin Prince Boateng si astfel diferenta de 3 puncte se mentine in fruntea clasamentului.
A fost un meci in care limitele jucatorilor torinezi s-au vazut din plin. Antrenorul Antonio Conte a fost nevoit sa il tina in teren pana la sfarsitul meciului pe Martin Caceres desi uruguaianul a facut un meci foarte slab, aceeasi situatie fiind vizibila si la Vidal.
In urmatoarea etapa Juve joaca la o alta retrogradata, si tot in deplasare, Novara, in timp ce Milan joaca in deplasare la supriza Siena.
Sper ca si dupa viitoarea etapa diferenta de puncte sa se mentina sau, poate, sa se majoreze.

duminică, 22 aprilie 2012

Cronica meciului Juventus - Roma din Serie A



Juventus – Roma 4 - 0

Dupa egalul nesperat facut de Milan in fata echipei din Bologna, Juventus avea sansa de a se desprinde la 3 puncte in fruntea clasamentului. Ma asteptam la un meci dificil in fata Romei avand in vedere ca echipa din capitala se afla in cursa pentru un loc de Champions League.
Din fericire Juventus a reusit sa profite de aceasta sansa si a invins.
Antonio Conte a inceput in sistemul de acum obisnuit 3-5-2 cu Buffon in poarta, Barzagli, Bonucci si Chellini fundasi centrali, Lichsteiner si de Ceglie pe benzi, Vidal, Pirlo si Marchisio la mijloc, Vucinic si Quagliareglia in atac.
Luis Enrique a inceput cu Stekelenburg in poarta, Rosi, Kjaer, de Rossi si Angel in aparare, Marquinho, Perrotta, Pjanic si Gago la mijloc, Borini si Osvaldo in atac.
Inceputul de meci a apartinut in totalitate lui Juventus care a reusit doua goluri rapide prin Arturo Vidal in minutele 4 si 8, la primul dintre ele Mirko Vucinic reusind o pasa superba.
Dupa acest inceput bun Juve s-a retras si a asteptat greseala Romei. Echipa din capitala a reusit sa echilibreze jocul dar nu a creat nici o faza periculoasa la poarta lui Buffon.
In minutul 26 Juventus a reusit al treilea gol din penalti, Marchisio fiind faultat in careu de Stekelenburg care a vazut si cartonas rosu. Penaltiul a fost transformat cu emotii de Pirlo, balonul fiind in prima faza respins de Curci, inlocuitorul lui Stekelenburg. Si la acest gol o contributie importanta a avut-o Vucinic care a pasat superb catre Marchisio.
Pana la sfarsitul primei reprize am mai consemnat un sut periculos putin pe langa poarta al lui de Ceglie dupa un corner executat de Pirlo.
A doua repriza a inceput cu Juventus la conducerea jocului, echipa torineza reusind sa mai inscrie o data in minutul 52 prin Claudio Marchisio cu un sut superb de la 25 m dupa o centrare perfecta a lui de Ceglie.
Pana la sfarsitul meciului nu s-a mai intamplat nimic important cu exceptia celor doua suturi periculoase ale lui Marchisio si Giaccherini.
Dupa acest joc Juventus isi pastreaza parcursul fara infrangere de pana acum si, mai important, are un avans de trei puncte in fata Milanului cu 5 etape ramase de disputat. Chiar daca pare ca a luat un avans in lupta pentru titlu, "batrana doamna" are dezavantajul numarului mai mic de jucatori valorosi, lotul Milanului fiind mai numeros. Orice accidentare sau suspendare poate dauna mult lui Juve. Etapa urmatoare diavolul milanez evolueaza joaca acasa cu Genoa, in timp ce Juventus are un meci dificil in deplasare la Cesena, echipa lui Mutu incercand sa faca o figura frumoasa in acest final de sezon care se va incheia cu o retrogradare.

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Ce este curling-ul?



Curling-ul, cunoscut si sub numele de „sah pe gheata”, este un joc intre doua echipe care se joaca pe o suprafata inghetata prin punerea in miscare a unor blocuri de piatra prevazute cu maner care trebuie directionate cat mai aproape de centrul tintei desenate pe gheata, denumita “casa”.
Originea acestui sport este disputata intre Olanda si Scotia, dar scotienii au popularizat acest sport. Aparut în prima jumatate a secolului al XVI-lea, se juca la inceput pe iazurile inghetate utilizand pietre simple, apoi cu pietre de curling deasupra Marii Nordului. Considerat ca joc de eticheta, acest sport este la moda inca din secolul al XVI-lea.Primele olimpiade la care curling-ul a fost sport olimpic au fost cele de la Chamonix din 1924 si Lake Placid 1923. Dupa acestea, timp de 50 ani, sportul nu s-a mai aflat intre disciplinele olimpice. A aparut dn nou ca disciplina demonstrativa la Calgary în 1988 si ca disciplina sportiva la Nagano in 1998,
Un joc de curling incepe cu o strangere de mana si politicoasa expresie „Good curling” si prin aruncarea unei monede pentru a stabili cine arunca primul.
Fiecare echipa este compusa din 4 jucatori. Liderul este cel care executa prima lovitura, secundul este specializat in eliminarea pietrelor adversarilor aflate pe pista, cel de-al treilea executa “miscarile înselatoare”, iar al patrulea jucator, skiper (capitanul), este si cel mai experimentat, stabileste tactica, avertizeaza coechipierii la fiecare lovitura si executa ultima lansare.
Primele patru pietre sunt lansate de catre cei doi lideri de echipa, urmate de alte 4lansari ale secunzilor, apoi inca 4 ale celui de-al treilea jucator din fiecare echipa, pentru ca jocul sa se incheie cu 4 lansari efectuate de catre cei 2 skiperi. Dupa fiecare lansare, intra în acţiune 2 jucatori (sweeperii / maturatorii) ai echipei care face lansarea. Acestia, cu ajutorul unei maturi din material sintetic sau din par de cal, ajuta piatra lansata sa alunece mai repede, stergand portiunea de pista aflata in fata pietrei.
Odata ce piatra trece de centrul casei, pot intra pe pista maturatorii adversi, care prin aceleasi miscari de stergere a ghetii din fata pietrei, determina piatra sa iasa din casa. Aceasta faza este cea mai dificila deoarece maturatorii nu au voie sa atinga piatra. Trebuie doar sa mature in jurul ei pentru a conduce pietrele de granit spre destinatia dorita.
Pentru a castiga mai multe puncte, jucatorii pot disloca pietrele celeilalte echipe. Echipa care reuseste sa aiba cele mai multe pietre langa casa castiga jocul.
O piatra poate sa lovească o piatra adversa, pentru a o scoate din aria de joc.
Echipa poate, la cererea capitanului, sa plaseze piatra in casa, actiune denumita “draw”, sau poate sa loveasca o piatra adversa pentru a o scoate din joc.
Punctele sunt acordate echipei care are una sau mai multe pietre mai apropiate de centrul casei, la sfarsitul tuturor lansarilor. La sfarsitul unei manse numai una dintre echipe poate puncta. Se desfasoara 10 manse, scorul final fiind determinat prin cumularea scorurilor fiecarei manse. Daca scorul este egal, se desfasoara o extra-mansa, pentru departajare.
La inceputul anului 2011 a fost infiintata Federatia Romana de Curling, iar in septembrie 2011 s-a desfasurat turneul international Curling Open Romania 2011 la Patinoarul Olimpic din Brasov la care au participat echipele Serbiei, Croatiei, Ungariei, Poloniei, Bulgariei, Danemarcei si Romaniei. Echipa de curling a Romaniei a participat la campionatul european disputat in luna octombrie 2011 in Danemarca.

Canada campioana mondiala la curling



Echipa masculina a Canadei a castigat campionatul mondial masculin de curling disputat in Elvetia invingand in finala echipa Scotiei cu 8-7.
In componenta Craig Savill (lider), Brent Laing (secund), Wayne Middaugh si Glenn Howard (skiper) echipa Canadei a invins echipa compusa din Michael Goodfollow (lider), Scott Andrews (secund) Greg Drummond si Tom Brewster (skiper) reusind sa isi pastreze primul loc in clasamentul mondial. Echipa Scotiei ocupa locul 2 in acest clasament detronand Norvegia invinsa in finala pentru locul 3 de echipa Suediei.

Olympique Marseille a castigat Cupa Ligii Frantei



Echipa mea preferata din Franta, Olympique Marseille, a castigat editia 2012 a Cupei Ligii Frantei.
Echipa antrenata de Didier Deschamps a reusit sa invinga in meciul disputat pe Stade de France Olympique Lyon cu 1-0 prin golul reusit in prelungiri de Brandao.
Ambele echipe traverseaza un sezon mediocru in campionat, OM ocupand locul 9, fiind eliminata din Cupa Frantei de anonimii de la Queville, in timp ce Lyon ocupa locul 4 in campionat disputand insa finala Cupei Frantei.
Pentru OM se anunta un sezon 2013 neclar avand in vedere ca antrenorul Didier Deschamps nu si-a prelungit contractul, iar mai multi jucatori, printre care vedeta Loic Remy, se afla in vederile marilor cluburi europene.
Aceasta victorie asigura calificarea lui OM in editia urmatoare a Europa League.

Liverpool in finala Cupei Angliei



Liverpool este in cursa pentru a face “dubla de cupa” dupa ce a invins cu 2-1 marea rivala Everton in semifinala Cupei Angliei. Cormoranii au castigat deja Cupa Ligii Angliei dupa ce au invins la penaltiuri Cardiff.
In lipsa lui Reina suspendat, Kenny Dalglish a inceput in poarta cu Brad Jones, Johnson, Skrtel, Agger, Carragher in aparare, Henderson, Spearing, Gerrard si Downing la mijloc, Suarez si Carroll in atac.
David Moyes a inceput cu Tim Howard in poarta, Phil Neville, Heitinga, Distin, Baines in aparare, Osman, Fellaini, Gibson si Cahill la mijloc, Jelavic si Gueye in atac.
In meciul disputat pe New Wembley, Everton a deschis scorul in minutul 23 prin golul reusit de Jelavic, cormoranii reusing egalarea in a doua repriza in minutul 67 prin Luiz Suarez, victoria fiind adusa de Andy Carroll in minutul 87.
Pentru cormorani, care s-au despartit in aceasta saptamana de responsabilul de transferuri, Damian Comolly, omul responsabil de gaurile produse de achizitiile nereusite, vezi cazul Ryan Babel cumparat cu 18 mil euro si vandut cu 8, urmeaza finala, pe care o va disputa contra castigatoarei meciului dintre echipele londoneze Chelsea si Tottenham.

marți, 10 aprilie 2012

Schimbare de antrenor la Dinamo



Ceea ce toata lumea se astepta s-a intamplat. Dinamo si-a schimbat antrenorul.
Ciobotariu i-a lasat locul lui Dario Bonetti. Echipa va suferi un soc asta este clar, jucatorii tinuti in primul 11 de catre Ciobotariu desi nu aratau nimic asa cum este cazul lui Danciulescu pot fi trecuti mai usor pe banca. Bonetti este cel care i-a promovat in prima echipa pe Alexe si Rus. Ma bucura venirea la Dinamo a lui Alessandro Birindelli in calitate de secund. Fostul jucator al lui Juventus poate aduce, alaturi de Bonetti, o schimbare de atitudine, jucatorii lui Dinamo care au devenit din ce in ce mai blazati vor trebui sa arate ce pot.
Fratii Becali vor avea ceva probleme si o scurta perioada nu isi vor vedea jucatorii pe teren, dar le va trece celor doi nemernici. Borcea a pierdut inca un razboi in fata cuplului Badea-Savulescu.
Mi se pare schimbare inspirata, facuta intr-un moment bun, cand nu este inca tarziu ca echipa sa joace din nou bine. Primul test, cu surpriza returului, Chiajna.

duminică, 8 aprilie 2012

Romania - Olanda 0 - 3 in Cupa Davis la tenis



Romania a pierdut meciul disputat in turul II al grupei I (a doua ca valoare) al Cupei Davis in fata Olandei ratand posibilitatea de a fi la barajul pentru Grupa Mondiala.
Macinata de scandalul din interiorul Federatiei Romane de Tenis, plecat de la conflictul dintre Ilie Nastase si Ruxandra Dragomir, actualul presedinte al federatiei, conflict soldat cu indepartrarea capitanului nejucator Andrei Pavel, Romania a jucat cu Florin Megrea (locul 205 in clasamentul ATP la dublu), Alexandru Luncanu (443 in clasamentul ATP), Andrei Daescu (680 ATP), jucatorii de baza Horia Tecau, Adrian Ungur si Victor Hanescu nedorind sa participe la acest meci.
Olanda conduce cu 3-0 dupa ce a castigat primele doua meciuri de simplu prin Thomas Schoorel (nr. 123 ATP) care l-a invins pe Alexandru Luncanu, debutant in Cupa Davis cu 6-1, 6-3, 6-3 si
Robin Haase (53 ATP) care l-a invins cu 6-3, 6-3, 6-4 pe Andrei Daescu, iar in meciul de dublu perechea romana Mergea – Dăescu a fost invinsa cu 6-3, 7-6, 6-7, 3-6, 9-7 de Jean-Julien Rojer - Igor Sijsling. Ultimele doua meciuri de simplu nu mai au nici o miza, decat pentru tinerii promovati in echipa pentru a mai capata ceva experienta.
Din pacate scandalul din tenisul romanesc pare fara sfarsit, presedinta FRT pare tot mai izolata, iar echipa are de suferit. Vom vedea ce va fi.

duminică, 1 aprilie 2012

Oltchim - Gyor 35 - 31 in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin



Oltchim a reusit sa castige meciul cu 35 la 31 dupa ce la pauza jucatoarele din Ungaria conduceau cu 17 – 13. In mod neobisnuit pentru ele, romancele s-au descatusat in a doua repriza evoluand cu adevarat ca niste campioane.
Mi-au placut mult de la Oltchim Curea cu 7 goluri si Ada Nechita cu 5 goluri, aceasta din urma jucand perfect in extrema. Radu Voina mi s-a parut neinspirat in anumite faze ale jocului, evitand sa schimbe portarul, Luminita Hutupan, care are momente cand isi arata varsatta de 41 de ani. Portarii de rezerva ar putea fi solutii si in alte momente ale jocului, nu numai la 7 m.
De la Gyor, pe langa Anita Gorbitz cu 9 goluri care mi se pare cu multe clase peste orice alta jucatoare din aceasta semifinala, mi-a placut Amorim, un inter foarte puternic care a marcat 10 goluri.
Diferenta de 4 puncte poate fi insa insuficienta deoarece Gyor este o echipa foarte puternica pe teren propriu. Meciul retur se joaca peste o saptamana la Veszprem.

Despre sport cu serban